NVK arrangerer sitt årlige høstmarked på Ekeberg kommende lørdag. LMK vil i tradisjonen tro delta her med en egen stand i likhet med flere av våre tilsluttede klubber. LMK-Stafetten 2017 satte fokus på en rekke av de utfordringer vår bevegelse står overfor i tiden fremover. Det blir derfor viktig at våre beslutningstakere er kjent med vår bevegelse og det mangfoldet vi representerer. Ekeberg-markedet kan i så måte sies å være en slags "miniatyr" av den motorhistoriske bevegelsen i Norge. 

Ekeberg-markedet har vært arrangert sammenhengende siden 1987, og med nærmere 20.000 besøkende illustrerer derfor godt det engasjementet og interessen rundt motorhistoriske kjøretøy som forefinnes i Norge.

Ekeberg-markedet avholdes etter at valgurnene er stengt, men arbeidet vårt opp mot politikere og beslutningstakere stopper ikke her. Den viktigste påvirkningen skjer langsiktig i i tiden mellom valgene. Med dette som utgangspunkt har LMK invitert til en politisk debatt/presentasjon hvor sentrale politikere på Stortinget og lokalt i Oslo innen fagfeltene transport, samferdsel, kultur og miljø er invitert. Dette vil finne sted etter hovedinngangen ved brannbilen og Norsk Veteranvogn Klubbs administrasjonstelt lørdag 16.09.2017 kl. 12.00.

Det blir derfor viktig at LMK-klubbene også deltar på dette og slutter opp om arrangementet i håp om at vi kan få til en liten debatt rundt sentrale problemstillinger. Dersom din klubb har viktige saker, som ønskes fremmet av LMK, er det bare å sende disse inn til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..