Sommeren en snart slutt, og ferietid med en aktiv treffsesong for våre motorhistoriske kjøretøyer er stort sett tilbakelagt.

De fleste av oss kan se tilbake på en rekke vellykkede arrangementer rundt om i landet - en god blanding tilpasset interessefelt og geografisk tilknytning.Vi går nå mot  høst og vinter hvor det igjen blir innetid (les garasjetid) med mulighet for puss og stell av våre klenodier.Representanter fra LMK har deltatt på flere arrangementer gjennom sesongen, og tilbakemeldingene er enstemmig rundt hvor mye positivt frivillig arbeid det nedlegges for å ivareta norske kjøretøykultur. Selv med dårlig vær, uten sponsorer og med slunkne klubbkasser skaper man det utoligste. Det er kun ett ord som er beskrivende for dette - imponerende!

 

Vi vil samtidig gratulere Motorveteranene i Grimstad med et flott gjennomført Norgesløp, og stafettpinnen går videre til Kongsberg Automobilselskap for 2017.

LMK vil bli å treffe på en rekke arrangementer utover høsten, og vi stiller gjerne opp på klubbesøk og ulike arrangement ved forespørsel. Ytterligere forsikringskurs knyttet til opplæring av besiktigelsespersoner og LMK-kontakter vil også avholdes. Er det interesse og grunnlag for dette i ditt nærområde, er det bare å ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..