Får du en stopp på kjøretøy med LMK Forsikring, er det viktig å åpne panseret for å se hva som kan være galt, i stedet for å åpne mobiltelefonen for å ringe etter Viking med én gang. Ofte er det en enkel sak som lett lar seg ordne på en grei måte. Som eier av kjøretøyet er det du som kjenner det best.
Men det finnes også andre som synes det er hyggelig å kunne være til hjelp for en entusiast-kollega i nød. LMK's klubber har tilsammen 420 besiktigelsespersoner over hele Norge. Disse har ikke bare god greie på kjøretøy, men vet i tillegg hvem som lokalt har peiling - og ikke minst om det lokalt finnes noen som vet om en reservedel eller to å oppdrive?

Her finner du en liste du bør trykke ut og ta med deg på tur. Besiktigelsespersonene er sortert på postnummer, og er oppførte med telefonnummer og adresse og klubb. Ikke tenk hvilken klubb vedkommende tilhører. Det viktigste er å komme i kontakt med kyndige folk når man behøver det. Så er sjansen stor for at du kommer deg raskere videre på den turen du allerede er ute på.
Dersom besiktigelsespersonen gjør noe som det bør betales for, sørg for å lage en kvittering på jobben. Med signert kvittering og kontaktpunkter på din hjelper skal du normalt få igjen dette på forsikringen.