Brudd på smittevernbestemmelsene.

Brudd på smittevernbestemmelsene.

Publisert av Stein Christian Husby den 22.05.20. Oppdatert 06.01.24.

Hei!

 

Deler en artikkel AMCAR i dag har publisert på sosiale medier. Vi opplever nå en fase hvor samfunnet gradvis åpner opp etter en fullstendig nedstengning av det meste siden medio mars.

 

Derfor er det ekstra viktig nå at vi alle overholder de retningslinjer, som nasjonale helsemyndigheter nå foreskriver. Kun gjennom en nasjonal dugnad hvor alle bidrar best mulig, vil vi kunne overvinne denne pandemien uten at dødstallene igjen begynner å stige.

 

Situasjonen AMCAR her viser til ble heldigvis stoppet før den ble et faktum, men dette er en konsekvens av at hele miljøet er «sulteforet» på arrangementer og sosialt samkvem, og da kan det lett bli til at noen tenker litt vel kreativt.

 

Fremdeles er det arrangementer med maksimalt 50 personer, sporbarhet med en dedikert arrangør og deltakerlister – som gjelder. Arrangementer av unødvendig art bør fortsatt unngås.

 

Det blir viktig å huske på at vi alle er ambassadører for den kjøretøykulturen vi representerer – på godt og vondt. Det er derfor viktig at vi alle tar ansvar og også viser dette utad.

 

Artikkelen kan gjengis, og derfor oppfordrer jeg dere alle til at denne publiseres på hjemmesider, utsendelser til medlemmene og i sosiale medier. På denne måten kan vi signalisere vårt samfunnsansvar og unngå at dette skjer igjen.

 

Med vennlig hilsen

 

Stein Christian Husby

Generalsekretær LMK

Brudd_smittevernloven.pdf