LMK på Spiralløpet 2024

LMK på Spiralløpet 2024

Årets Spiralløp ble nylig avholdt på Bragernes torg i Drammen, og det ble en dag preget av entusiasme og flott vær. Landsforbundet av Motorhistoriske Kjøretøyklubber (LMK) var til stede, og arrangementet samlet over femti biler til start. Selv om det var litt færre deltakere enn i 2023, ble dagen likevel en stor suksess.

Starten på Bragernes Torg

Til tross for en kraftig regnbyge på vei til start, kom solen raskt tilbake, og Bragernes torg fyltes med glade mennesker og skinnende kjøretøy. Både deltakere og publikum nøt det fine været før og under start, noe som skapte en positiv og livlig stemning på torget.

Løypa og Postene

Spiralløpet besto av fire poster som deltakerne skulle besøke. Den første posten var ved Daler, etterfulgt av hovedstoppet på Fossesholm Herregård i Vestfossen. Deretter gikk turen til kraftstasjonen ved Hellefoss i Hokksund, og siste post var Krogstad senter. For å unngå kø og fordele deltakerne jevnt, ble bilene delt i to grupper som kjørte løypa i motsatte retninger.

Hovedstopp på Fossesholm Herregård

Hovedstoppet på Fossesholm Herregård ble et høydepunkt for mange. Her samlet deltakerne seg på parkeringsplassen, og det var også noen publikummere som kom for å se på. Deltakerne fikk utdelt bilder av ting som fantes på området og skulle plassere disse riktig på et kart. Dette skapte både engasjement og moro blant deltakerne. Mange benyttet også anledningen til å nyte kaffe og vafler fra kafeen, noe som ga en ekstra inntekt til Fossesholm.

Takk til Frivillige og Deltakere

Løpskomitéen ønsker å rette en stor takk til alle frivillige som bidro til gjennomføringen av Spiralløpet. Uten deres innsats ville ikke arrangementet vært mulig. En spesiell takk går også til alle deltakerne som gjorde løpet til en flott opplevelse. Erfaringene fra årets løp vil bli brukt til å forbedre arrangementet ytterligere neste år.

Ser Frem til Neste År

Selv om årets Spiralløp var en suksess, ser arrangørene allerede frem til neste år med håp om enda finere vær og flere deltakere. Spiralløpet 2025 lover å bli minst like spennende og velorganisert.

Resultatliste Kommer Snart


Resultatlisten fra Spiralløpet 2024 vil bli publisert så snart den foreligger. Vi takker igjen alle som bidro til å gjøre dette til en minneverdig dag for motorentusiaster i Drammen.

LMK ser frem til å delta på Spiralløpet også i fremtiden og støtte opp om motorhistoriske arrangementer som samler og inspirerer folk.