Presentasjon av LMKs styremedlem Øyvind

Presentasjon av LMKs styremedlem Øyvind

Publisert av Jørgen Bogen den 13.06.23. Oppdatert 04.07.23.
Kjære kjøretøyentusiaster,

Jeg heter Øyvind Østeig, er 52 år, og gift med Monica som er like bilgal som meg selv. Vi bor i Stamsund i Lofoten, men er nå på flyttefot til Stokke i Sandefjord.
Så lenge jeg kan huske har jeg likt biler. Hvor denne interessen kommer fra vet jeg ikke, for ingen i min familie har drevet med bil. Volvo har en spesiell plass i hjertet mitt siden jeg vokste opp med Volvo 245, og i tillegg har eid flere Volvo selv. Det har også blitt flere Saab, og mange andre helt vanlige biler.
For 20 år siden begynte jeg å se etter et bilmerke som det ikke var så mange av, og ble tiltrukket av Jaguar sitt flotte design, kraftige motorer og stilfulle interiør. Jeg kjøpte min første Jaguar i 2002, og har nå en hel samling med forskjellige modeller.
Som Jaguar- eier meldte jeg meg selvfølgelig inn i merkeklubben Norsk Jaguarklubb. Men livet som entusiast i Nord-Norge var ensomt. Jeg fant imidlertid ut at det var en del Jaguar- eiere i Nord-Norge. Men de var spredt over hele landsdelen, og dermed ikke så lett å treffe for en enkel kjøretur og kaffeprat. Da kom jeg på en idé; Hva med å arrangere et eget Nord-Norge treff for Jaguar- eiere? Jeg sendte e-post til Norsk Jaguarklubb som øyeblikkelig responderte på ideen. Vi arrangerte det første Nord-Norge treffet i Narvik i 2017, og har siden hatt treff i Lofoten, Sandnessjøen, Tromsø, og Bodø.
Min inntreden som aktivt medlem i Norsk Jaguarklubb førte til at jeg ble valgt som leder for klubben i 2018. Å arbeide for felles interesse i en slik bilklubb gir meg veldig mye tilbake. Jeg har fått mange nye venner, og klubbmedlemmene setter stor pris på at det arrangeres jevnlige møter, treff og kjøreturer. I tillegg har klubben et stort ansvar for å ta vare på bilene, historien og kulturen for videre generasjoner. Min drøm er å få være med å realisere et museum som tar vare på bilene og historien rundt akkurat dette bilmerket.
Det er en ære og en glede for meg å nå kunne bidra i en enda større sammenheng gjennom å være en del av styret i LMK. Vi lever i et samfunn der utviklingen går raskt, og vi blir mer enn noen gang styrt av omgivelsene våre. Derfor er det svært viktig at vi har LMK til å ivareta interessene til kjøretøyklubbene. LMK er hele tiden på jobb for våre felles saker, lytter, er til stede, og følger med. På denne måten kan vi arbeide med viktige dagsaktuelle temaer, og i tillegg være med å sikre fremtiden for kommende generasjoner av kjøretøyentusiaster.

Gleder meg til å treffe dere i forbindelse med mitt arbeid for LMK