Presentasjon av LMKs styremedlem Jarle

Presentasjon av LMKs styremedlem Jarle

Publisert av Jørgen Bogen den 06.06.23. Oppdatert 06.01.24.

Hei alle LMK venner


Som ett av to styremedlemmer som fikk videre tillit i LMK styret takker jeg for tilliten nok en gang. Jeg lover at vi skal jobbe videre for LMK og medlemmenes beste, sammen med nybakt styreleder Carl August, Anne-Berit, Wictor, og Øyvind. Jeg setter pris på den gode kontakten LMK har med klubbene, og vil gjerne besøke klubber for å se alt det gode arbeidet klubbene gjør. Jeg brenner for å få nye og yngre medlemmer med i organisasjonen vår. Jeg har vært med på mange LMK landsmøter opp gjennom årene, men har aldri sett maken til entusiasme og positivitet som nå blant medlemmene.


Litt om meg selv. Jeg heter Jarle Rønjom og bor på et lite tettsted som heter Skotfoss. Skotfoss ligger 5 kilometer utenfor Skien, og har mye historie. Her lå Nord Europas største papirfabrikk som leverte papir til New York Times for hundre år siden. Termolux fabrikker som bygde Termopeden ligger langs vegen mellom Skien og Skotfoss. Jeg er lykkelig eier av Termopeden som stod utstilt på LMK sin stand på Oslo Motorshow.
Jeg er 54 år, gift, og har 2 voksne barn. Jeg tok i sin tid en utdannelse som heter EDB- Markedsøkonom med fagbrev som yrkes-sjåfør på tunge kjøretøy, og har jobbet i transportbransjen og i butikk som leder. Har lang erfaring med gjenbruk og logistikk etter 16 år i Fretex.
I Grenland veteranvognklubb har jeg vært medlem i 41 år, og har nok vært i de fleste roller her. Nå som formann. Har med dette en naturlig interesse for kjøretøyhistorie og spesielt lokalhistorie. Jeg sitter også som styremedlem i Skien Historieråd, et forum for alle lokalhistoriske lag og foreninger. Har også jobbet med frivillighet, både som ansatt, styremedlem og frivillig, og med det jobbet mye dugnad uansett om det gjelder skolekorps, idrettslag eller andre typer foreninger.


LMK er 157 medlemsklubber som jobber genuint for gamle kjøretøy. Uansett hvor mange kjøretøy du har, eller hva du har interesse av, så må vi huske på at det er menneskene som er medlemmer, ikke kjøretøyene. Ta godt imot nye medlemmer. Det er interessen som binder oss sammen. Vi drar lasset sammen med kjøretøyene våre.
Jeg gleder meg til fortsettelsen i LMK


Hilsen
Jarle Rønjom