Indre Østfold Motorfestival

Indre Østfold Motorfestival

Lørdag 15. juni ble Indre Østfold Motorfestival arrangert på Little Ponderosa i Spydeberg. Generalsekretær Stein Christian Husby fra Landsforbundet av Motorhistoriske Kjøretøyklubber (LMK) var til stede og representerte forbundet.

En Festival for Alle Motorentusiaster

Festivalen har blitt en tradisjon på Little Ponderosa og samlet mange veteran- og entusiastkjøretøy på både to og fire hjul. Biler, mopeder, motorsykler og traktorer var utstilt, noe som tiltrakk seg både kjøretøyeiere og besøkende som ville se de flotte kjøretøyene.

Det var et variert program med underholdning. Lokale artister Maja og Snikker`n spilte på dagtid, mens kvelden ble fylt med rockabilly-musikk fra Sverige. Det var premieutdelinger, Miss Pin Up-konkurranse og linedance. Festivalen hadde noe for enhver smak, enten man var motorinteressert eller ikke.

Generalsekretær Stein Christian Husby var til stede og uttrykte sin glede over arrangementet. "Dette treffet er viktig for å fremme interessen for motorhistoriske kjøretøy," sa Husby. Han understreket også betydningen av slike arrangementer for å bevare kulturarven knyttet til historiske kjøretøy.

Arrangørene, Spydeberg Motorklubb og Little Ponderosa, hadde lagt ned mye arbeid i å sikre at festivalen ble en suksess. De mange positive tilbakemeldingene fra deltakere og besøkende vitnet om en vellykket dag. Det brede programmet sørget for at det var noe for enhver, og den gode stemningen gjennom hele dagen gjorde festivalen til et av de triveligste treffene i Østfold.

Indre Østfold Motorfestival 2024 vil bli husket som en hyggelig dag med glede og fellesskap blant motorentusiaster. Mange ser allerede frem til neste års festival på Little Ponderosa.