LMK har bidratt i NAFs Veibok 2024

LMK har bidratt i NAFs Veibok 2024

Publisert av Jørgen Bogen den 13.05.24.

I år har Landsforbundet av Motorhistoriske Kjøretøyklubber (LMK) gleden av å kunngjøre sitt betydelige bidrag til den nyeste utgivelsen av Veiboken fra Norges Automobil-Forbund (NAF). Vi er begeistret over å ha hatt muligheten til å formidle vår lidenskap for historiske kjøretøy gjennom denne spennende utgivelsen.

 

Vår dedikerte innsats har blitt ledet av vår egen Generalsekretær, Stein Christian Husby, som NAF anerkjenner som en fremstående bilekspert. Med sin ekspertise og kjærlighet til historiske kjøretøy har Husby spilt en sentral rolle i å velge ut de mest representative kjøretøyene fra hvert tiår i NAFs lange historie.

 

Gjennom grundig forskning og en dyp forståelse av kjøretøyhistorie har vi jobbet sammen for å kuratere en unik reise gjennom tidens kjøretøyer. Fra de ikoniske kjøretøyene på 1920-tallet til de futuristiske modellene på 2000-tallet har vi håndplukket kjøretøy som best illustrerer utviklingen av kjøretøykulturen i Norge.

 

Dette samarbeidet er et eksempel på vår innsats for å bevare vår felles kjøretøyhistorie. Som en organisasjon dedikert til å bevare og fremme interessen for historiske kjøretøy, er det en ære for oss å kunne bidra til en så anerkjent publikasjon som NAFs Veibok.

 

Ikke bare har vårt samarbeid med NAF resultert i en spennende reise gjennom historien, men det har også styrket vårt forhold til en viktig aktør innen bilverdenen. Innsatsen for å sikre tryggheten til førere og passasjerer gjennom sikkerhetskontroller for veteranbiler er et annet eksempel på vårt gode samarbeid.

 

Gjennom vår deltakelse i NAFs Veibok håper vi å inspirere flere til å sette pris på den rike arven til historiske kjøretøy i Norge. Vi takker NAF for muligheten til å være en del av dette spennende prosjektet og ser frem til fremtidige samarbeid. Foto: Jørgen Bogen, LMK.