Velkommen til LMK: Transporthistorie Midt-Norge

Velkommen til LMK: Transporthistorie Midt-Norge

Publisert av Jørgen Bogen den 18.03.24. Oppdatert 21.03.24.

Det er med stor glede og stolthet at Landsforbundet av Motorhistoriske Kjøretøyklubber (LMK) kunngjør Klubben Transporthistorie Midt-Norge som vårt nyeste medlem, nå klubb nummer 155 i vår stadig voksende familie.

 

Som en organisasjon dedikert til å bevare og feire den rike arven av motorhistoriske kjøretøyer, ser vi på tilslutningen av Klubben Transporthistorie Midt-Norge som en betydningsfull tilvekst. Deres engasjement for å dele og bevare Midt-Norges transportarv er av uvurderlig verdi for fellesskapet vårt.

 

Vi ønsker å uttrykke vår takknemlighet til Klubben Transporthistorie Midt-Norge for den tilliten de har vist oss ved å bli med i LMK. Vi er overbevist om at deres bidrag vil styrke vårt fellesskap ytterligere og bidra til å fremme vår felles lidenskap for kjøretøyhistorie.

 

Sammen, som medlemmer av LMK, er vi sterke. Vi ser frem til å samarbeide, utveksle kunnskap og erfaringer, og feire lidenskapen vår for historiske kjøretøyer. Velkommen, Klubben Transporthistorie Midt-Norge, til vår felles reise mot å bevare og hedre motorhistorien.